Kőpájer István

István 20012 óta dolgozik a Talentum Alapítványnál, 2018 márciusáig, mint alacsonyküszöbű koordinátor, azóta, mint a közösségi ellátás szociális munkatársa.
Amikor eljött a pillanat, hogy szakmát válasszon magának, ő inkább hivatást választott. Hiszi, hogy bárki képes a változásra, csak egy kis segítségre, és nyitottságra van szükség.
A főiskolai éveit igyekezett minél hasznosabban, és minél több tapasztalatot szerezve eltölteni. Úgy gondolja most is folyamatosan tanul- minden egyes kliensétől! Ahogyan ő hatással van a kliensekre, ők ugyan úgy hatással vannak rá. Mentális erőnlétét futással edzi, amikor is kilométerről kilométerre keresi saját határait. Épp úgy lép ki a komfortzónájából, ahogyan a klienseit ösztönzi erre. Fájdalmas egy folyamat, azonban rendkívül izgalmas is.
Technikája, hogy főleg kérdésekkel világít rá a problémák eredetére vagy a lehetséges megoldásra. Tanácsot sosem ad, hiszen számára az a legfontosabb, hogy a hozzá problémával forduló önmaga találja meg a számára legjobb megoldást. Akkor érzi sikeresnek az adott ülést, ha a klienssel együtt utazhat, ha elkísérheti az ő első, sőt, a sokadik kilométeréig.

Végzettség
Általános szociális munkás, Coach, OH Instruktor
Munkakör
Szociális munkatárs
talentumnyhaza [at] gmail.com
Telefonszám
Skype
Ha nyitottak vagyunk a világra, a világ is nyit felénk.