Dánku-Nagy Bernadett

Detti szociálpedagógusként végzett 2014-ben. Mindig is olyan hivatást képzelt el magának, ahol emberekkel foglalkozhat, segítheti őket.

A diploma megszerzése után munkahelyein gyerekekkel, fiatalokkal foglalkozott. 2016 óta dolgozik a Talentum Alapítványnál. A korosztály kiszélesedett, de továbbra is sokat mozog fiatalok körében: iskolákban, városi programokon, fesztiválokon, szórakozóhelyeken és különböző megkereső tevékenységeken.

Mivel szabadidejében ő is szívesen jár koncertekre, fesztiválokra, úgy gondolja fő feladatunk, hogy megtanítsák a mai fiataloknak hogyan lehet biztonságosan, szermentesen szórakozni, bulizni.

Fontosnak tartja a munkájukat, mert az emberek bizonyos élethelyzetekbe kerülve segítség nélkül már nem tudnak megküzdeni minden problémájukkal, s ha nem kapnak támogatást, elvesztik ezt a "csatát".

Az első lépést a legnehezebb megtenni, utána már nem kell egyedül mennie senkinek ezen a göröngyös úton!

Végzettség
Szociálpedagógus