Dánku-Nagy Bernadett

Dánku-Nagy Bernadett vagyok. Szociálpedagógusként végeztem 2014-ben. Mindig is olyan hivatást képzeltem el magamnak, ahol emberekkel foglalkozhatok, segíthetem őket.

A diplomám megszerzése után munkahelyeimen gyerekekkel, fiatalokkal foglalkoztam. 2016 óta dolgozom Talentum Alapítványnál. A korosztály kiszélesedett, de továbbra is sokat mozgok fiatalok körében: iskolákban, városi programokon, fesztiválokon, szórakozóhelyeken és különböző megkereső tevékenységeinken.

Mivel szabadidőmben én is szívesen járok koncertekre, fesztiválokra, úgy gondolom fő feladatunk, hogy megtanítsuk a mai fiataloknak hogyan lehet biztonságosan, szermentesen szórakozni, bulizni.

Fontosnak tartom a munkánkat, mert az ember bizonyos élethelyzetbe kerülve segítség nélkül már nem tud megküzdeni minden problémájával, s ha nem kap támogatást, elveszti ezt a "csatát". Az első lépést a legnehezebb megtenni, utána már nem kell egyedül mennie ezen a göröngyös úton senkinek!

Végzettség
Szociálpedagógus