Írásaink

Beküldte Dánku-Nagy Bernadett 2018. október 30-án 08:39-kor.

Egy prevenciós programnak mindig innovatívnak, újszerűnek kell lennie, hogy népszerű és ezáltal hatékony legyen a fiatalok körében. Az elmúlt évtizedekben sokat változtak az ezzel kapcsolatos ismeretterjesztő anyagok. Vagy mégsem? Vannak állandó tényezők, amelyek a régiek maradtak, az üzenetük pedig egyértelműen mindnek ugyanaz: „Gyerekek, a drog/alkohol/dohányzás az rossz!”
Számos ilyen típusú anyag található az interneten. Főleg orosz nyelvű plakátokkal lehet találkozni, amely a Szovjetunióban erősen megjelenő alkoholfüggőségnek tudható. Nézzünk is meg párat ezekből!

Beküldte Szilágyi Klarissza 2018. szeptember 28-án 12:28-kor.

Elkészítettük Nyíregyháza Szociális Szolgáltatási Térképét, amellyel célunk, hogy információt szolgáltassunk a városban elérhető szociális szolgáltatásokról, lehetőségekről, hogy az érdeklődők ismerjék meg, milyen szervezetek nyújtanak segítséget egy-egy problémában. A térkép nem teljes, így ha szívesen látnának még valakit a térképen, kérem küldjenek róla információt e-mail címünkre: talentumnyhaza@gmail.com!