Szabóné Kiss Tünde

Szabóné Kiss Tünde vagyok, 2006 óta dolgozom a Talentum Alapítványnál szociális munkásként. Szeretem a kihívásokat, az egyszerűséget, az innovatív és kreatív dolgokat. Életem és munkám során meghatározó értékek a tisztelet, a hitelesség, a megértő, de őszinte kommunikáció és a hit.

Szenvedélybeteg emberek és hozzátartozóik számára segítséget nyújtani számomra igazi kihívás, hisz nincs két teljesen egyforma élet, egyforma sors, egyforma probléma.
Időnként elgondolkodtat, megállásra késztet egy-egy igazán problémás élethelyzet, de egyidőben arra ösztönöz, hogy utat találjak az egyénhez és segítsem őt saját erőforrásai felfedezésében.
Úgy gondolom, az igazán tartalmas életből nem hiányozhat a szenvedély!
Szenvedéllyel megélni a pillanatot, a hobbit, szenvedéllyel végezni a munkát…
Az egyéni konzultációim és a csoportfoglalkozásaim során arra törekszem, hogy az ügyfelek elfogadottnak érezzék és megértsék önmagukat, valamint ráébredjenek arra, hogy a szenvedélyhez való hozzáállásuk megváltoztatása az életüket is megváltoztatja.

Végzettség
Szakvizsgázott szociális munkás, Mediátor; Tereptanár; Művészetterapeuta; Rehabilitációs asszisztens; BLS instruktor; Coach; Tréner
Munkakör
Intézményvezető, Szakmai vezető
Email:
talentumnyhaza [at] gmail.com
Telefonszám
A szenvedély, legyen tűz az életedben, felhajtóerő, mely előre visz!