Munkatársaink

Hanzel Anna

Anna 2020. januárjában kezdett a Talentum Alapítványnál dolgozni. Kedvességével, empatikus hozzáállásával nagyon gyorsan beilleszkedett a Közösségi Ellátás munkájába.

Számára mindig is fontos a szenvedélybetegséggel küzdő emberek segítése. Célja, hogy az ügyfelei minél korábban gyógyulás ösvényére léphessenek. Arra sarkallja őket, hogy önmagukkal és emberi kapcsolataikkal összefüggő problémáikat képesek legyenek megoldani.
Az őt kereső embereknek szociális problémák megoldásában is segítséget nyújt.

Úgy gondolja, csak akkor lehet igazán jó segítő, ha hiteles a hozzáfordulók számára is, így káros szenvedélyektől mentesen éli az életét.

Segítő
Nagy Annamária

Anna 2018 júniusa óta dolgozik a Talentum Alapítvány Alacsonyküszöbű ellátásában, mint terápiás munkatárs. Mindig is segítői szerepben tevékenykedett, számára egyértelmű volt, hogy ezt a pályát választja, hiszen szeret emberekkel foglalkozni.
Anna jóga-és pilates oktatóként is helyt áll magánéletében, ugyanakkor ott szerzett élményeit/tapasztalatait szeretné munkája során is kamatoztatni, hiszen fontosnak tartja a test és a lélek egyensúlyát. Prevenciós személetével az egészség megőrzésére, az egészségtudatos magatartás kialakítására fekteti a hangsúlyt.

Szociális munkás
Szociális munkatárs
Telefonszám
A keresett fény a saját szívedben van!
Kiss-Fekete Melinda

Melinda 2021 januártól dolgozik az Talentum Alapítvány Alacsonyküszöbű ellátásában, mint segítő.

Segítő
Szoka László

Laci, 2021 márciusától dolgozik az alacsonyküszöbű ellátásunkban, mint intézményvezető.

Szociális munkás
Alacsonyküszöbű Ellátás Intézményvezető
Tóth Ibolya

Ibolya 13 éve dolgozik az Alapítványnál szociális munkatársként. Nyírpazonyban szenvedélybetegek közösségi ellátásával foglalkozik.

Hitvallása, hogy minden embernek van értékes tulajdonsága, melyet megtalálva és felerősítve tudatosítani kell bennük, hogy értékesek. Fontosnak tartja a rászorulókkal való törődést, foglalkozást. Minden ember más, mindenkihez más úton és idő alatt juthat el, igyekszik minél előbb rátalálni erre az útra, hogy megnyíljanak számára az emberek, hiszen csak így tud segíteni.

Legnagyobb kihívást számára az emberekben a motiváció elérése jelenti. A napi problémákat igyekszik nem hazavinni, hanem megoldani, vagy rövid időn belül megoldást találni rájuk.
Szabadidejében szeret olvasni, kerékpározni, 3 éve rendszeresen jógázik, emellett szeret a családjával lenni, kirándulni, utazni.

Mivel munkája során alapvető számára a hitelesség, ezért nem iszik, nem dohányzik, káros szenvedélye nincs.

Szociálpedagógus, Mentálhigiénés asszisztens, Pszichiátriai közösségi gondozó
Szociális munkatárs
Telefonszám
Tanulj meg mosolyogni; A mosolyban mágikus erő rejlik. Amíg az ember mosolyogni tud, addig képes a további harcra, és aki harcol az győzhet is.
Szabóné Kiss Tünde

Tünde  2006 óta dolgozik a Talentum Alapítványnál szociális munkásként. Szereti a kihívásokat, az egyszerűséget, az innovatív és kreatív dolgokat. Élete – és munkája során meghatározó értékek a tisztelet, a hitelesség, a megértő, de őszinte kommunikáció és a hit.

Szenvedélybeteg emberek és hozzátartozóik számára segítséget nyújtani számára igazi kihívás, hisz azt vallja nincs két teljesen egyforma élet, egyforma sors, egyforma probléma.
Időnként elgondolkodtatja, megállásra készteti egy-egy igazán problémás élethelyzet, de egyidőben arra is ösztönzi, hogy utat találjon az egyénhez és segítse őt saját erőforrásai felfedezésében.
Úgy gondolja, az igazán tartalmas életből nem hiányozhat a szenvedély!
Szenvedéllyel megélni a pillanatot, a hobbit, szenvedéllyel végezni a munkát…
Az egyéni konzultációi és a csoportfoglalkozásai során arra törekszik, hogy az ügyfelek elfogadottnak érezzék és megértsék önmagukat, valamint ráébredjenek arra, hogy a szenvedélyhez való hozzáállásuk megváltoztatása az életüket is megváltoztatja.

Végzettség
Szakvizsgázott szociális munkás, Mediátor; Tereptanár; Művészetterapeuta; Rehabilitációs asszisztens; BLS instruktor; Coach; Tréner
Közösségi Ellátás Intézményvezető, Szakmai vezető
Telefonszám
A szenvedély, legyen tűz az életedben, felhajtóerő, mely előre visz!