Szabóné Kiss Tünde

Tünde  2006 óta dolgozik a Talentum Alapítványnál szociális munkásként. Szereti a kihívásokat, az egyszerűséget, az innovatív és kreatív dolgokat. Élete – és munkája során meghatározó értékek a tisztelet, a hitelesség, a megértő, de őszinte kommunikáció és a hit.

Szenvedélybeteg emberek és hozzátartozóik számára segítséget nyújtani számára igazi kihívás, hisz azt vallja nincs két teljesen egyforma élet, egyforma sors, egyforma probléma.
Időnként elgondolkodtatja, megállásra készteti egy-egy igazán problémás élethelyzet, de egyidőben arra is ösztönzi, hogy utat találjon az egyénhez és segítse őt saját erőforrásai felfedezésében.
Úgy gondolja, az igazán tartalmas életből nem hiányozhat a szenvedély!
Szenvedéllyel megélni a pillanatot, a hobbit, szenvedéllyel végezni a munkát…
Az egyéni konzultációi és a csoportfoglalkozásai során arra törekszik, hogy az ügyfelek elfogadottnak érezzék és megértsék önmagukat, valamint ráébredjenek arra, hogy a szenvedélyhez való hozzáállásuk megváltoztatása az életüket is megváltoztatja.
 

Végzettség
Szakvizsgázott szociális munkás, Mediátor; Tereptanár; Művészetterapeuta; Rehabilitációs asszisztens; BLS instruktor; Coach; Tréner
Munkakör
Közösségi Ellátás Intézményvezető, Szakmai vezető
Email:
talentumnyhaza [at] gmail.com
Telefonszám
A szenvedély, legyen tűz az életedben, felhajtóerő, mely előre visz!