Általános felhasználási feltételek

Köszönjük, hogy meglátogatta a Talentum Európai Fejlődésért Közhasznú alapítvány weboldalát! Reméljük, hogy hasznos információkat talál, és segítségére lehetünk!
A továbbiakban a Felhasználási Feltételekről olvashat.

A Talentum Európai Fejlődésért Közhasznú Alapítvány (székhely: 4400 Nyíregyháza Kassa köz 3) (továbbiakban „Talentum“) azért hozta létre ezt az oldalt, hogy a segítségre vágyók informálódhassanak az ország- és a Talentum szenvedélybeteg ellátásairól. 

A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek:

1. Elfogadható használat

A weblapunkat mindenki kedve szerint használhatja, böngészhet rajta, hozzájárulhat fórumtéma indításokkal, posztokkal. 
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal használata, valamint feltöltött és beküldött anyagok nem lehetnek jogellenesek vagy sértők.

A használat során a következőket vegye figyelembe:

  • Mások személyiségi jogait nem sértheti meg.
  • A fórumra ne tegyen becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó tartalmat és/vagy kijelentéseket.
  • Semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot ne sértsen meg, illetve semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldalt.
  • Tájékoztatjuk, hogy a Talentum a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról eltávolíthatja.

2. Adatvédelem

Az Adatvédelmi Szabályzat minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed. 

3. Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

Weboldalunk felépítését, tartalmát, designját szerzői jogok védik, ezekre minden jogot fenntartunk.  A tartalom bármiféle felhasználása (sokszorosítása, módosítása, terjesztése) tilos, írásos beleegyezésünk nélkül, ugyanis az ilyenfajta tevékenység hozzájárulás nélkül nem engedélyezett.

4. Felelősség

Alapítványunk megtesz mindent annak érdekében, hogy a weboldalra feltöltött anyagok hitelessége megvalósuljon. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja. 

Pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Talentum nem vállalja a felelősséget. 

5. Kapcsolat

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: 

Email: talentumnyhaza [at] gmail.com
Telefon: +3670/313-7227 
Postacím: 4400 Nyíregyháza, Kassa köz 3.

6. Változások

A felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. Az esetleges újabb információk áttekintése érdekében, kérjük rendszeresen látogassa ezt a felületet.

7. Irányadó jog és joghatóság

A Felhasználó a weboldal használatával és látogatásával elfogadja, hogy az abból származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre vonatkozóan Magyarország joga alkalmazandó. A jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek 
joghatósággal.

Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.