Közlemény

Beküldte Talentum Alapítvány 2020. május 27-én 10:44-kor.

KÖZLEMÉNY

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatunk mindenkit, hogy 2020. június 2-től a Talentum Közösségi Ellátás és a Talentum Alacsonyküszöbű Ellátás szigorú keretek között, de ismét biztosít lehetőséget a személyes ügyfélfogadásra, konzultációra a megszokott időben
(Hétfő: 12-15.30 illetve Kedd- Péntek: 8-15.30).

A felsorolt szolgáltatások ilyen fajta igénybevétele, csak akkor lehetséges, ha az ügyfél egészségesnek érzi magát, nincs láza, vagy egyéb olyan tünete, ami alapján feltételezhető a korona vírusra gyanúja.

• Kizárólag telefonon vagy e-mailben egyeztetett időben tudjuk fogadni a hozzánk forduló személyéket, akiknek minden esetben nyilatkozniuk kell állapotukról a tekintetben, hogy kizárható legyen a koronavírus fertőzöttség. Aki időpontra érkezik, annak kötelező maszkot viselnie, melyről magának kell gondoskodnia!

Telefonos elérhetőségeink:
+36 70 418 3703 (Kemecse)
+36 70 313 7227 (Nyíregyháza)
+36 20 382 0921 (Nyírpazony)

Online a következőképpen vagyunk elérhetőek:
e-mail: talentumnyhaza@gmail.com

• A közösségi tereinkben található számítógépet csak munkahelykeresés vagy egyéb rendkívül fontos ügyintézés céljából lehet használni, korlátozott időkeretben (max. 30 perc). Ennek feltétele: telefonon történő előzetes bejelentkezés, gumikesztyű és szájmaszk viselete, amit mindenkinek magának kell biztosítania.

• Nyíregyházán a zárt irodahelységeinkre való tekintettel csoportfoglalkozást, vagy hozzátartozókkal közös konzultációt max. 4 főig tartunk + 1 fő segítővel.

• Nyírpazonyban szabadtéren csoportfoglalkozást max. 5 főig tartunk +1 segítővel. A közösségi zárt térben tartott foglalkozásra itt is irányadó a 4 fő+ 1 fő segítő.

• A csoportfoglalkozásokat az a segítő, aki szervezi, minden esetben legalább 3 nappal előtte meghirdeti (facebook felhívás, telefon, email). A foglalkozáson való részvételi szándékot minden ügyfelünknek telefonon keresztül kell előzetesen jeleznie, legkésőbb a csoportfoglalkozást megelőző napig. A segítőnek csoportalakításnál tekintettel kell lennie minden esetben a fentebb már megnevezett korlátozásokra, illetve az ügyfél aktuális mentális szükségleteire. Csoportfoglalkozáson kötelező a szájmaszk használata, melyről mindenkinek magának kell gondoskodnia.

• Az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás családlátogatások keretében az alábbiak szerint történhet:
A segítő maszkot és gumikesztyűt kell, hogy viseljen a látogatások alkalmával. Lehetőség szerint szabad téren (udvar) történik a segítő tevékenység 2 m-es távolság megtartásával. A segítségnyújtások időtartama max. 30-60 perc. A segítő maga mérlegeli a személyes találkozások gyakoriságának indokoltságát.

• Nyíregyházán a hangtál terápiát fokozott óvintézkedés mellett újrakezdjük. Aki szeretné ezt a szolgáltatásunkat igénybe venni, annak kötelező plédet, polifoamot stb. magával hozni. (Ennek a szolgáltatásnak további részleteit telefonon egyeztetni szükséges!)

• Alacsonyküszöbű Ellátásunk Tűcsere programját biztosítjuk, melynek feltétele, hogy az igénybe vevőnek gondoskodnia kell, hogy arcát maszkkal eltakarja amíg a szolgáltatást igénybe veszi.

• Alacsonyküszöbű Ellátásunk keretében a Drop in szolgáltatást (rövid pihenési, józanodási lehetőség) egyelőre még nem tudjuk biztosítani.

• Továbbra is él a Facebook/Messenger konzultáció, ahol videóhívásokra is lehetőséget biztosítunk.

Facebook: Talentum Alapítvány vagy Talentum Ügyfél

• Ezenkívül pedig Skype-on is lehetőség van velünk beszélni.
Skype: Talentum Alapítvány vagy talentumnyhaza@gmail.com

• Illetve a Gmail felületén a Meet videóbeszélgetés is igénybevehető (talentumnyhaza@gmail.com)

Ezekhez kérjük, egyeztessen előre időpontot kollégáinkkal, hogy ne legyen ütközés a konzultációk között!

Döntéseink elsődleges szempontja az Önök és munkatársaink egészségének a megóvása!

Az útmutató 2020. június 2-tól érvényes, annak visszavonásáig!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Pásztor Enikő
Kuratóriumi elnök

Szabóné Kiss Tünde
KE intézményvezető

Dánku-Nagy Bernadett
AKE intézményvezető

Hozzászólások